Brand voorkomen in uw bedrijf dankzij branddetectie

Je bedrijf staat of valt met een goede brandbeveiliging. Of je nu eigenaar bent van een winkel of verantwoordelijk bent voor het productieproces van machines, brand voorkomen in je bedrijf is een absolute must. Dankzij efficiënte branddetectie van hoge kwaliteit, voorkom je brandschade aan toestellen, medewerkers of zelfs je gehele gebouw.

Bij SecurCo vind je allerhande soorten branddetectie, waaronder rookmelders. Wij werken daarvoor samen met de merken Bosch, UTC en Detnov. Ook voor de installatie van deze apparatuur kan je bij ons terecht. Onze bedreven en enthousiaste medewerkers monteren jouw branddetectie nauwkeurig in je bedrijf, met oog voor detail.

Interesse in onze branddetectiesystemen? Of zit je nog met enkele vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wij beantwoorden al je vragen met plezier en streven naar een oplossing voor ieder probleem.

Wij bellen graag
voor advies

Word je graag teruggebeld?

Onze diensten

Een goede beveiligingsoplossing start met een degelijk en correct advies. 

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het samen uitwerken van jouw noden & wensen om dat een oplossing op maat te komen

Vlotte en propere installaties zijn ons handelsmerk. 

Daarnaast besteden we speciale aandacht aan de oplevering en zorgen we ervoor dat je effectief met de beveiliging kan werken.

Onze productkeuzes zorgen voor minimale support. Desondanks kan er altijd iets gebeuren.

Ons supportteam is vlot bereikbaar en werkt aan de juiste oplossing bij problemen.

Waarom voor SecurCo kiezen?

Expertise in beveiliging

SecurCo specialiseert zich camerabewaking, alarmsystemen, branddetectie & automatisatie. Met ons gepassioneerd team van specialisten hebben we voor elke situatie een oplossing.

Sterke service na verkoop

Moeilijk te meten van vooraf, maar één van de belangrijkste pijlers van onze goeie werking. We staan onze klanten jaar en dag bij met raad en daad

Tevreden klanten over heel België

Als professionele beveiligingspartner waken we dag en nacht over al onze klanten. 
Onze organisatie en expertise zorgt voor een correcte opvolging dag en nacht.