Brand voorkomen in huis dankzij branddetectie

Je kostbare bezittingen of woning in vlammen zien opgaan, is een echte nachtmerrie. Maar ook een kleiner brandje kan blijvend letsel en brandwonden veroorzaken. Brand voorkomen in huis moet dan ook tot je prioriteiten behoren. Investeer daarom in goede branddetectie. Het kan geld, persoonlijke herinneringen en levens redden!

Rookmelders zijn een goede vorm van branddetectie. De installatie van deze apparatuur wordt tegenwoordig niet enkel aangeraden, maar is ook verplicht door de wetgeving. Sinds 1 januari 2020 moeten rookmelders verplicht aanwezig zijn in elke Vlaamse woning. Bij SecurCo vind je rookmelders van de merken Bosch, UTC en Detnov.

Hulp nodig bij het uitkiezen van de meest geschikte rookmelders? Graag wat meer info over de verschillende vormen van branddetectie? Ons ervaren team helpt je graag verder. Voor heldere antwoorden en degelijk advies kan je bij ons terecht of een offerte aanvragen!

Uw branddetectie online via GSM! Altijd & overal

Wij bellen graag
voor advies

Word je graag teruggebeld?

Onze diensten

Een goede beveiligingsoplossing start met een degelijk en correct advies. 

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het samen uitwerken van jouw noden & wensen om dat een oplossing op maat te komen

Vlotte en propere installaties zijn ons handelsmerk. 

Daarnaast besteden we speciale aandacht aan de oplevering en zorgen we ervoor dat je effectief met de beveiliging kan werken.

Onze productkeuzes zorgen voor minimale support. Desondanks kan er altijd iets gebeuren.

Ons supportteam is vlot bereikbaar en werkt aan de juiste oplossing bij problemen.

Waarom voor SecurCo kiezen?

Expertise in beveiliging

SecurCo specialiseert zich camerabewaking, alarmsystemen, branddetectie & automatisatie. Met ons gepassioneerd team van specialisten hebben we voor elke situatie een oplossing.

Sterke service na verkoop

Moeilijk te meten van vooraf, maar één van de belangrijkste pijlers van onze goeie werking. We staan onze klanten jaar en dag bij met raad en daad

Tevreden klanten over heel België

Als professionele beveiligingspartner waken we dag en nacht over al onze klanten. 
Onze organisatie en expertise zorgt voor een correcte opvolging dag en nacht.