Securco – Alarmsystemen & Camerabewaking


Welkom bij SecurCo

SecurCo is een ervaren, dynamisch bedrijf, volop actief als expert in de beveiligingswereld, van alarmsystemen tot camerabewaking, van toegangscontrole tot branddetectie, domotica en automatisering. De belangrijkste pijlers in ons werk zijn design producten en een top service op maat van onze klant.

SecurCo Alarmsystemen

Camerabewaking

De camerabewaking van SecurCo is de ideale oplossing voor iedereen die zijn huis of bedrijf wil beschermen. De geavanceerde technologie van SecurCo biedt niet alleen onschatbare veiligheid, maar ook uitgebreide dekking en algemene gemoedsrust voor iedereen die op zoek is naar extra bescherming.

Met hoogwaardige camera’s die zowel binnen als buiten kunnen worden geïnstalleerd, kunt u er zeker van zijn dat u uw omgeving dag en nacht in de gaten houdt. De camera’s zijn uitgerust met bewegingssensoren, zodat ze elke verdachte activiteit registreren en u onmiddellijk waarschuwen als er iets ongewenst gebeurt. Bovendien kunnen de door de camera’s opgenomen beelden gemakkelijk worden opgeslagen op een beveiligde server en op elk moment worden bekeken.

Met een camerabewaking systeem van SecurCo kunt u bovendien uw huis of bedrijf overal ter wereld in de gaten houden via een app, waardoor u niet alleen maximaal gemak maar ook veiligheid geniet. U kunt alerts (waarschuwingen) instellen wanneer zich bepaalde gebeurtenissen voordoen, zoals mensen die verboden gebieden betreden of iemand die zich buiten de ingestelde uren verplaatst – en dat alles met slechts een paar muisklikken. Bovendien biedt het systeem van SecurCo een robuuste gegevenscodering, zodat alle gevoelige informatie beschermd blijft tegen nieuwsgierige ogen.

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige beveiligingsmaatregel om uw gezin thuis te beschermen of naar meer geavanceerde oplossingen voor bedrijven die een hoger beschermingsniveau vereisen, een camerabewaking systeem van SecurCo biedt superieure technologie die een extra beveiligingslaag toevoegt aan elke thuisomgeving of werkplaats.

Door op strategische plaatsen rond uw eigendom camera’s te installeren, kunt u er zeker van zijn dat alle activiteiten in de gaten worden gehouden.

Tip: veelgestelde vragen omtrent beveiliging | installateur in de buurt

Info: Camerabewaking voor thuis kopen bij SecurCo | Camerabewaking voor paarden | installateur van camerabewaking


Camerabewaking is belangrijk voor de veiligheid thuis of in uw bedrijf

 • Afschrikking van misdaad: Bewakingscamera’s zijn uitstekende afschrikmiddelen voor dieven en inbrekers. Alleen al de aanblik van een camera kan criminelen ervan weerhouden om uw eigendom aan te vallen.
 • Bewijs verzamelen: In het onfortuinlijke geval van een misdrijf kunnen bewakingscamera’s cruciaal bewijs leveren. Het kan helpen om de daders te identificeren en hen te vervolgen.
 • Real-Time Toezicht: Bewakingscamera’s maken realtime toezicht op uw eigendom mogelijk. Deze functie is vooral nuttig voor bedrijven, omdat managers zo de productiviteit en het gedrag van werknemers in de gaten kunnen houden.
 • Voordelen voor de verzekering: Een bewakingssysteem kan uw verzekeringspremies mogelijk verlagen. Verzekeringsmaatschappijen geven vaak korting aan eigendommen met beveiligingsmaatregelen.
 • Gemoedsrust: De wetenschap dat uw eigendom voortdurend bewaakt wordt, geeft u gemoedsrust. U kunt gerust zijn in de wetenschap dat u stappen hebt ondernomen om uw huis of bedrijf te beschermen.
 • Toegang op afstand: Moderne bewakingssystemen bieden u toegang tot livebeelden op afstand via smartphones of computers. Dit betekent dat u uw eigendom kunt bewaken, zelfs als u er niet bent.

Beste alarmsysteem voor uw huis of bedrijf

Bij Securco weten we dat de bescherming van uw huis of bedrijf van het grootste belang is. Daarom bieden wij de beveiliging die u nodig heeft om uw eigendommen, familie en bezittingen te beschermen. Met ons assortiment alarmsystemen, waaronder een draadloos alarmsysteem, biedt Securco u de beste keuze bij het kopen van een alarmsysteem voor uw woning of bedrijf.

Zeer ervaren professionals

Hier bij Securco werken zeer ervaren professionals met uitgebreide kennis van zaken. Ons team heeft als alarminstallateur tientallen jaren ervaring met het installeren en bewaken van beveiligingssystemen voor eigendommen in het hele land. Wij werken nauw samen met onze klanten om hun exacte behoeften en vereisten op het gebied van vastgoed beveiliging te bepalen. Al onze technici zijn gecertificeerde professionals die u een uitstekende service en ondersteuning kunnen bieden.

Geavanceerde technologische beveiligingssystemen

Wij bieden geavanceerde technologische beveiligingssystemen die ervoor zorgen dat u 24/7 veilig bent. Onze producten zijn gebaseerd op jaren van onderzoek en ontwikkeling, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze de verwachte prestaties zullen leveren bij de bescherming van uw huis of bedrijf. Of u nu een eenvoudig systeem nodig hebt of een systeem met bewegingsdetectoren, camera’s en andere functies, bij Securco vindt u wat u nodig hebt.

Oplossingen op maat voor uw behoeften

Bij Securco weten we dat elke klant zijn eigen beveiligingsbehoeften heeft. Wij stemmen een oplossing af op uw specifieke eisen, zodat deze voldoet aan al uw beveiligingsbehoeften zonder uw budget te overschrijden. Wij bieden ook flexibele betalingsmogelijkheden, zodat u het systeem kunt aanschaffen zonder uw budget te ver op te rekken.

Op zoek naar een alarmsysteem zonder abonnement ? Kies dan voor Securco.

Snelle installatie- en onderhoudsdiensten

Ons team biedt snelle installatie diensten, zodat u niet lang hoeft te wachten om van de voordelen van een betrouwbaar Wifi alarmsysteem in uw huis te kunnen genieten. Bovendien zorgen onze onderhoudsdiensten ervoor dat eventuele problemen met het systeem snel worden opgelost, zodat het altijd efficiënt blijft werken.

Bewaking op afstand

Onze systemen zijn uitgerust met professionele bewakingsfuncties op afstand, waarmee gebruikers realtime meldingen op hun apparaat kunnen ontvangen over gebeurtenissen in hun woning, zelfs wanneer zij niet ter plaatse zijn, zoals iemand die een beperkt deel van de woning betreedt of verdachte activiteiten die plaatsvinden op het terrein terwijl zij niet thuis zijn tijdens reguliere werktijden, enz.

Uitstekende klantenservice

Wat ons onderscheidt van andere merken die soortgelijke producten en diensten aanbieden, is de uitstekende klantenservice die elk lid van ons toegewijde klantenservice team hier bij Securco biedt. Zij zijn altijd online beschikbaar via telefoon/chat/e-mail, enz., en helpen onze klanten snel bij het configureren/instellen/gebruiken van de verschillende functies die beschikbaar zijn voor de verschillende modellen en merken die wij aanbieden, en geven tijdig technische begeleiding en tips voor het oplossen van problemen die zich tijdens het gebruik voordoen.


Info: alarminstallateur in de buurt van Bruggealarmsysteem in Gent kopen | Beste alarmsysteem zonder abonnement | Alarmsysteem voor paardenstal | alarmsysteem in de buurt | installateur van camerabewaking in de buurt | alarmsysteem voor bedrijfspand | alarminstallateur in de buurt


Voordelen van het laten installeren van een alarmsysteem door een professional als SecurCo

Een alarminstallatie door een professionele alarm installateur laten installeren biedt verschillende voordelen:

 • Expertise en ervaring: Professionals brengen jarenlange ervaring en kennis in bij het installeren van alarminstallaties. Zij kennen de beste plaatsen om sensoren en camera’s te installeren voor maximale beveiliging en kunnen u helpen begrijpen hoe u uw systeem effectief kunt gebruiken.
 • Betrouwbaarheid: Professioneel geïnstalleerde systemen zijn over het algemeen betrouwbaarder omdat ze correct zijn ingesteld, waardoor de kans op valse alarmen of storingen afneemt.
 • Bewakingsdiensten: Veel professionele installatie services, zoals SecurCo, bieden ook bewakingsdiensten aan. Dit betekent dat als uw alarm afgaat, een team van professionals de situatie beoordeelt en de juiste actie onderneemt, waaronder het inschakelen van hulpdiensten.
 • Kortingen op verzekeringen: Als u een professioneel bewaakt beveiligingssysteem in uw huis laat installeren, kunt u eventueel in aanmerking komen voor kortingen op uw verzekeringen.
 • Aanpassingen: Professionele installatie maakt het mogelijk om het beveiligingssysteem aan te passen aan de specifieke behoeften van uw huis of bedrijf.

Houd er rekening mee dat doe-het-zelf beveiligingssystemen weliswaar een kosteneffectief alternatief kunnen zijn, maar dat ze mogelijk niet hetzelfde niveau van bescherming en betrouwbaarheid bieden als beveiligingssystemen die door een professional zijn geïnstalleerd.


Als eigenaar is het belangrijk om je huis of bedrijf te beschermen tegen inbraak en andere veiligheidsbedreigingen. Een effectieve manier om dit te doen is te investeren in een alarmsysteem of een bewakingscamera.

 • Een alarmsysteem kan inbrekers zichtbaar afschrikken en de autoriteiten waarschuwen bij een inbraak.
 • Een bewakingscamera kan extra bescherming bieden door je in staat te stellen je eigendom te bewaken en beelden van potentiële bedreigingen vast te leggen.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een Ajax alarmsysteem of camerabewaking voor je huis, moet je kiezen voor SecurCo. Wij bieden een breed scala aan beveiligingssystemen op maat. Ons team van deskundigen werkt met je samen om een systeem op maat te ontwerpen dat past bij je budget en je woning. Naast installatie en onderhoud bieden we ook alarmbewaking en reparatiediensten om ervoor te zorgen dat je systeem altijd goed werkt. Ontdek de beste alarm installateur in de buurt | bewakingscamera installateur.

Bescherm je eigendom en geniet van gemoedsrust met een alarm- of camerabewaking systeem van SecurCo.


Securco alarmsystemen en camerabewaking