Alarmsystemen zonder abonnement

Wat is een alarmsysteem zonder abonnement

Een alarmsysteem zonder abonnement is een beveiligingsoplossing waarmee je je woning of bedrijf zelf kunt bewaken, zonder maandelijkse kosten of langetermijncontract met een beveiligingsbedrijf.

 1. Het is een slimme keuze, omdat het de terugkerende abonnementskosten elimineert die geassocieerd worden met traditionele alarmsystemen, waardoor het een eenmalige investering wordt.
 2. Met zo’n alarmsysteem heb je volledige controle over je beveiliging en kun je het aanpassen wanneer je wil.
 3. Dit type alarmsysteem wordt vaak geleverd met geavanceerde functies zoals mobiele waarschuwingen, afstandsbediening via smartphone apps en integratie met slimme thuisapparaten (zoals Google Assistant of Alexa).
 4. Een alarmsysteem kopen zonder abonnement kan gemoedsrust geven in de wetenschap dat je de beveiliging in eigen handen hebt en biedt flexibiliteit, gemak en betaalbaarheid.

Alarm zonder abonnement kopen

Wil je ook een alarmsysteem zonder abonnement kopen? Bij Securco weten we hoe belangrijk betrouwbare beveiliging voor je huis is en hoe ontmoedigend de zoektocht naar het juiste alarmsysteem kan voelen.

Daarom bieden wij het beste draadloze alarmsysteem zonder abonnement dat je inbraakdetectie en -preventie van hoge kwaliteit biedt zonder je te dwingen tot een langdurig contract.

Vraag eenvoudig snel een offerte aan voor het beste alarmsysteem zonder abonnement in België: 

Alarmsysteem zonder abonnement | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2


Beste alarmsysteem zonder abonnement

Alarmsysteem zonder abonnement kopen

Hier zijn alvast enkele tips bij het kopen van een alarmsysteem zonder abonnement:

Alarmsysteem zonder abonnementTips bij het kopen
1. ComponentenZorg ervoor dat het systeem basiscomponenten zoals een basisstation, bedieningspaneel, contactsensor, bewegingssensor en signaalversterker bevat. Overweeg extra sensoren voor grotere huizen.
2. CompatibiliteitControleer of het alarmsysteem compatibel is met andere smart home apparaten en platformen zoals Amazon Alexa of Google Assistant.
3. Opslag van GegevensKies een systeem dat lokale opslag van gegevens biedt, zodat je geen extra kosten hebt voor cloud-opslag of SD-kaarten.
4. UitbreidingsmogelijkhedenOverweeg systemen die uitbreidingsmogelijkheden bieden, zoals extra sensoren, camera’s of integratie met slimme deurbellen.
5. GebruiksgemakKies een systeem met een gebruiksvriendelijke app voor eenvoudige bediening en monitoring. Let op functies zoals pushmeldingen en live streaming.
6. Prijs-kwaliteitverhoudingVergelijk prijzen en functies van verschillende merken en modellen om een systeem te vinden dat een goede balans biedt tussen kosten en kwaliteit.

Beste alarmsystemen zonder abonnement

Kostenbesparing met een alarmsysteem zonder abonnement

Bij Securco weten we dat de kosten een belangrijke rol spelen bij het kiezen van een alarmsysteem. Daarom bieden we niet-abonnementssystemen die je op de lange termijn geld kunnen besparen, vergeleken met abonnementssystemen die doorlopende kosten met zich meebrengen.

Aanpassing en controle

Wij vinden dat onze klanten controle moeten hebben over hun beveiligingssysteem. Daarom bieden we alarmsystemen zonder abonnement die kunnen worden aangepast en opgewaardeerd. Je hebt de vrijheid om de functies en uitrusting te kiezen die het best bij je behoeften en budget passen.

Alarmsystemen zonder abonnement van hoge kwaliteit

Bij Securco leggen we grote nadruk op hoogwaardige apparatuur voor onze alarmsystemen zonder abonnement. Onze systemen zijn betrouwbaar en duurzaam, zodat je kunt vertrouwen op de beveiliging van je huis of bedrijf.

Professionele installatie van een alarmsysteem zonder abonnement

Wij bieden een professionele installatie van onze alarmsystemen zonder abonnement, zodat je systeem correct en naar wens wordt ingesteld. Zo weet je zeker dat je systeem optimaal werkt.

Ondersteuning voor je alarmsysteem zonder abonnement

Bij Securco zetten we ons in voor voortdurende ondersteuning van onze alarmsystemen zonder abonnement. Ons professionele team zal je helpen met eventuele vragen of problemen.

Alarmsystemen zonder abonnement: geen verplichtingen op lange termijn

Onze alarmsystemen zonder abonnement vereisen geen langdurig contract. Dit geeft je de flexibiliteit om je systeem naar behoefte te veranderen of te upgraden zonder extra kosten.

Securco: vertrouwde aanbieder van alarmsystemen zonder abonnement

Bij Securco zijn we een vertrouwde en gerenommeerde leverancier van alarmsystemen zonder abonnement. We hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van systemen van hoge kwaliteit en een uitstekende klantenservice. Wanneer je Securco kiest als je leverancier van alarmsystemen zonder abonnement, kun je vertrouwen op de veiligheid en beveiliging van je huis of bedrijf.

Offerte alarmsysteem zonder abonnement

Vraag eenvoudig snel een offerte aan voor het beste alarmsysteem zonder abonnement in België: 

Alarmsystemen zonder abonnement
Alarmsystemen zonder abonnement

De voordelen van een alarmsysteem zonder abonnement

Lage kosten van een alarmsysteem zonder abonnement

De meeste alarmsystemen zonder abonnement hebben eenmalige kosten die veel lager zijn dan de kosten van systemen die een doorlopend bedrag vereisen. Dit betekent dat de initiële investering voor een alarmsysteem zonder abonnement veel beter is, omdat huiseigenaren minder geld hoeven uit te geven om het systeem draaiende te houden. De beveiliging die deze alarmsystemen bieden is vaak net zo betrouwbaar als systemen op abonnementsbasis, ook al brengen ze geen extra maandelijkse kosten met zich mee.

Verhoogde veiligheid

Alarmsystemen zonder abonnement zijn vaak uitgerust met geavanceerde functies voor toegangscontrole, zoals bewegingsdetectoren en deur/raamsensoren die ongewenste inbraak detecteren. Ze hebben meestal ook andere voorzieningen zoals sirenes en toetsenborden die beschermen tegen indringers en andere risico’s. Met de extra beveiligingsvoordelen kunnen deze alarmsystemen een geweldige manier zijn om de veiligheid van je gezin en eigendommen te garanderen en tegelijkertijd lopende kosten te vermijden.

De mogelijkheid van upgrades

Een ander groot voordeel van het kopen van een alarmsysteem zonder abonnement is dat huiseigenaren de mogelijkheid hebben om hun systeem op elk moment te upgraden voor extra bescherming. Securco biedt bijvoorbeeld verschillende pakketten voor zijn abonnement vrije alarmsystemen die extra camera’s of bewegingsdetectoren bevatten voor een grotere detectie nauwkeurigheid. Doordat ze hun beveiligingsoplossingen kunnen afstemmen op hun behoeften en budget, kunnen huiseigenaren een uitstekende bescherming krijgen zonder elke maand dure kosten te moeten betalen.

Alarmsysteem zonder abonnement: waar voor je geld

Een alarmsysteem kopen zonder abonnement biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, omdat er buiten de aanschafprijs geen extra kosten zijn om de functionaliteit en betrouwbaarheid te garanderen. Je bespaart niet alleen geld op terugkerende betalingen, maar je hebt ook meer flexibiliteit omdat je zelf kunt beslissen wanneer en hoeveel je je beveiligingsoplossingen wilt upgraden, in plaats van je vast te leggen op langetermijncontracten met een bepaald bedrijf of dienstverlener.

Diensten voor klantenondersteuning

Beveiligingsbedrijven zoals Securco bieden ook klantenondersteuning aan gebruikers die een systeem zonder abonnement hebben gekocht, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken dat ze vast komen te zitten als ze problemen hebben met hun apparatuur of installatie. De klantenservice is 24/7 telefonisch of per e-mail bereikbaar als er vragen zijn over de functies van de apparatuur of als er wijzigingen moeten worden aangebracht om ervoor te zorgen dat alles altijd goed werkt. Ze geven ook nuttig advies over hoe je vals alarm kunt voorkomen, zodat huiseigenaren met hun Securco beveiligingssystemen kunnen genieten van het hoogste beveiligingsniveau.

Breed scala aan alarmsystemen zonder abonnement

Huiseigenaren die op zoek zijn naar betrouwbare beveiligingsoplossingen zullen ook profiteren van het brede scala aan opties dat ze hebben bij de aankoop van abonnement vrije alarmsystemen van bedrijven als Securco. Deze opties variëren van basispakketten die geschikt zijn voor eengezinswoningen tot meer geavanceerde eenheden voor middelgrote woningen en bedrijven. Hierdoor kunnen klanten oplossingen samenstellen die specifiek op hun levensstijl zijn afgestemd, in plaats van genoegen te nemen met generieke pakketten die door derden worden aangeboden achter terugkerende maandelijkse betalingen.

Dit zijn slechts enkele van de vele voordelen van investeren in een alarmsysteem zonder abonnement – dat veel meer waar voor je geld biedt dan een systeem waarvoor je elke maand een bedrag moet betalen. Op deze manier krijgen huiseigenaren uitstekende bescherming tegen lage initiële kosten, terwijl ze genieten van een uitstekende klantenservice en gratis upgrades wanneer ze maar willen. Met deze combinatie van voordelen wordt het kiezen voor een alarmsysteem zonder abonnement steeds populairder onder mensen die meer veiligheid willen.

Alarmsystemen zonder abonnement
Alarmsystemen zonder abonnement met app en wifi

Alarmsysteem zonder abonnement kopen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar alarmsysteem zonder abonnementskosten? SecurCo helpt u graag verder.

Onze topklasse alarmsystemen bieden 24/7 bescherming voor uw huis of bedrijf zonder dat u vastzit aan maandelijkse abonnementen. Vertrouw op SecurCo voor uw gemoedsrust en ultieme veiligheid.

Verschillen tussen een alarmsysteem zonder abonnement en een alarmsysteem met abonnement

De verschillen tussen een alarmsysteem zonder abonnement en een alarmsysteem met abonnement zijn als volgt:

1. Kosten van het alarmsysteem

Een van de belangrijkste verschillen tussen een alarmsysteem zonder abonnement en een alarmsysteem met abonnement zijn de kosten. Een alarmsysteem zonder abonnement vereist een vooruitbetaling voor het systeem en eventuele extra apparatuur, maar geen lopende kosten. Een alarmsysteem met abonnement daarentegen kost vooraf misschien minder, maar vereist doorlopende maandelijkse kosten.

2. Aanpassing en controle

Een alarmsysteem zonder abonnement geeft je meer mogelijkheden voor maatwerk en controle. Met een systeem zonder abonnement heb je de vrijheid om de functies en apparaten te kiezen die het best bij je behoeften en budget passen. Bovendien ben je niet beperkt door de diensten en functies van een bedrijf met een abonnement.

3. Kwaliteit van de apparatuur

Een ander verschil tussen een alarmsysteem zonder abonnement en een alarmsysteem met abonnement is de kwaliteit van de apparatuur. Met een systeem zonder abonnement heb je de mogelijkheid om apparatuur van hoge kwaliteit te kiezen die past bij jouw behoeften en budget. Een systeem op abonnementsbasis daarentegen biedt misschien niet dezelfde mate van maatwerk en biedt misschien niet de meest betrouwbare of kwalitatief beste apparatuur.

4. Professionele alarm installatie

Professionele installatie is een andere factor die je moet overwegen bij de keuze tussen een alarmsysteem zonder abonnement en een alarmsysteem met abonnement. Sommige abonnementssystemen bieden professionele installatie als extra kosten, andere niet. Bij een systeem zonder abonnement, zoals dat van Securco, wordt de installatie gedaan door professionele alarminstallateurs.

5. Ondersteuning en onderhoud

Een ander belangrijk verschil is de mate van voortdurende ondersteuning en onderhoud die een leverancier van alarmsystemen zonder abonnement biedt. Bij Securco bieden we bijvoorbeeld permanente ondersteuning voor onze alarmsystemen zonder abonnement om ervoor te zorgen dat ze goed werken en om te helpen bij vragen of problemen.

Alarmsysteem zonder abonnement kopen
Installateur van alarmsystemen zonder abonnement

Veelgestelde vragen omtrent alarmsystemen zonder abonnement

Wat is een alarmsysteem zonder abonnement ?

Een alarmsysteem zonder abonnement is een beveiligingssysteem waarvoor geen doorlopende maandelijkse kosten nodig zijn. In plaats daarvan worden de initiële kosten van het systeem en eventuele extra apparatuur vooraf betaald.

Wat zijn de voordelen van een alarmsysteem zonder abonnement ?

De voordelen van een alarmsysteem zonder abonnement zijn kostenefficiëntie, flexibiliteit, aanpasbaarheid en controle. Een alarmsysteem zonder abonnement maakt ook een grotere uitbreidbaarheid en de keuze van hoogwaardige apparatuur mogelijk.

Wat is het verschil tussen een systeem zonder abonnementen en een systeem met abonnementen?

Een systeem zonder abonnement biedt meer aanpassingsmogelijkheden en controle, en de mogelijkheid om apparatuur van hoge kwaliteit te kiezen. Het is ook een kosten-effectievere optie op de lange termijn, omdat er geen lopende kosten zijn. Aan de andere kant hebben abonnementssystemen lagere initiële kosten, maar er zijn lopende kosten en ze bieden minder flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden.

Kan ik een professionele installatie krijgen met een systeem zonder abonnement?

Ja, veel aanbieders van alarm zonder abonnement bieden professionele installatie als optie aan. Zo weet je zeker dat je systeem goed en volgens je wensen wordt geïnstalleerd.

Kan ik extra sensoren of camera’s toevoegen aan een systeem zonder abonnement?

Ja, een systeem zonder abonnement is gemakkelijker uit te breiden en aan te passen. Je hebt de vrijheid om de functies en apparaten te kiezen die het best bij je behoeften en budget passen, en je kunt naar behoefte extra sensoren of camera’s aan je systeem toevoegen.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een alarmsysteem zonder abonnement bij Securco?

Investeren in een alarmsysteem zonder abonnement van Securco kan je op de lange termijn veel geld besparen, omdat je geen maandelijkse abonnementskosten hoeft te betalen. Bovendien wordt je alarmsysteem volledig aangepast aan je behoeften en voorkeuren, zodat je er zeker van kunt zijn dat je eigendom goed beschermd is. Omdat je geen contracten of verplichtingen aangaat, kun je je alarmsysteem upgraden of veranderen wanneer je maar wilt, zonder extra kosten.

Hoe werkt een alarmsysteem zonder abonnement van Securco?

Eenmaal geïnstalleerd, detecteren de bewegingssensoren in het pand elke beweging of verstoring en sturen ze een alarmbericht via SMS of e-mail in geval van verdachte activiteit op het terrein. De interne sirene gaat af als iemand probeert in te breken, terwijl externe sirenes de buren in de buurt waarschuwen als iemand zelf met het alarmsysteem probeert te knoeien. Bovendien bieden de camera’s real-time monitoring, zodat je altijd en overal via een smartphone-app kunt volgen wat er rond je huis of kantoor gebeurt.

Zijn er extra functies die ik aan mijn beveiligingssysteem kan toevoegen?

Ja, met de flexibele ontwerp-opties van Securco kun je extra componenten aan je beveiligingssysteem toevoegen, zoals deursloten, branddetectie, rookmelders, koolmonoxide-melders en meer. Je hebt ook toegang tot een breed scala aan accessoires zoals beugels, extra sensoren en connectoren waarmee je een oplossing op maat kunt creëren die perfect voldoet aan al je beveiligingsbehoeften.


Beste alarmsysteem zonder abonnement kopen

Koop het beste alarmsysteem zonder abonnement

Bij Securco bieden we de beste alarmsystemen zonder abonnement. Deze systemen zijn ideaal voor klanten die langdurige contracten en maandelijkse kosten willen vermijden. Onze alarmsystemen zonder abonnement bieden dezelfde mate van bescherming als een alarmsysteem met abonnement, maar zonder de kosten die gepaard gaan met doorlopende bewaking en onderhoud.

Voordelen van alarmsystemen zonder abonnement

Onze alarmsystemen zonder abonnement bieden verschillende voordelen ten opzichte van die met abonnement. De initiële kosten zijn aanzienlijk lager omdat er geen extra kosten of contracten zijn. Klanten hebben ook veel meer controle over hun beveiligingsinstallatie, omdat ze naar behoefte componenten kunnen toevoegen of verwijderen en hun systeeminstellingen kunnen aanpassen aan hun specifieke behoeften. Bovendien hoeven klanten zich geen zorgen te maken over terugkerende kosten of extra kosten voor diensten als toegang op afstand of bewaking, zoals het geval zou zijn bij een systeem op abonnementsbasis.

Unieke oplossingen van Securco

Bij Securco kunnen klanten profiteren van geavanceerde producten die scherp geprijsd zijn in vergelijking met vergelijkbare producten op de markt. Wij bieden unieke oplossingen zoals draadloze alarmsystemen waarmee huiseigenaren gemakkelijk hun eigen alarmsysteem kunnen instellen en beheren, zonder dat professionele installatie of extra bedrading nodig is. Al onze producten zijn zo ontworpen dat ze compatibel zijn met de meeste bestaande beveiligingscomponenten zoals camerabewaking en sensoren, zodat klanten geen compleet nieuwe apparatuur hoeven te kopen als ze hun beveiligingssysteem later upgraden.

Kostenbesparing

Onze alarmsystemen zonder abonnement vragen ook een veel lagere financiële inzet dan die met abonnement, omdat er na installatie geen lopende kosten of contracten nodig zijn. Dit maakt het voor huiseigenaren gemakkelijker om een budget voor huisbeveiliging op te stellen, omdat ze zich geen zorgen hoeven te maken over extra kosten zoals maandelijkse bewakingskosten of onverwachte reparatiekosten door defecte apparatuur. Klanten die kiezen voor een alarmsysteem van Securco kunnen nog meer geld besparen dankzij onze scherpe prijzen voor eersteklas hardware van toonaangevende merken.

Securco’s inzet voor betaalbare huisbeveiliging

Bij Securco willen we ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot hoogwaardige thuisbeveiliging-oplossingen tegen betaalbare prijzen en een uitstekende klantenservice – en dat alles zonder dure abonnementen of langlopende contracten. Wij vinden dat iedereen de juiste hulpmiddelen binnen handbereik moet hebben om zichzelf te beschermen, en we werken er elke dag aan om dit doel te bereiken door middel van onze betrouwbare selectie van alarmsystemen zonder abonnement en een onovertroffen klantenservice.


Draadloos alarmsysteem zonder abonnement

Securco is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige beveiligingssystemen, waaronder draadloze alarmsystemen waarvoor geen abonnement nodig is. Deze systemen bieden een kosteneffectieve en betrouwbare manier om je huis of bedrijf te beschermen tegen inbraak en andere veiligheidsbedreigingen.

De voordelen van een draadloos alarmsysteem zonder abonnement

Een van de belangrijkste voordelen van een draadloos alarmsysteem zonder abonnement is dat je geen doorlopende kosten hoeft te betalen aan een bewakingsdienst. Dit kan je honderden of zelfs duizenden dollars besparen gedurende de levensduur van het systeem. Bovendien is een alarmsysteem zonder abonnement meestal gemakkelijker te installeren en flexibeler in gebruik, omdat je volledige controle hebt over bewaking en meldingen.

Securco’s alarmsystemen zonder abonnement

Securco biedt een breed scala aan alarmsystemen zonder abonnement, waaronder zowel bekabelde als draadloze opties. Deze systemen hebben een verscheidenheid aan functies en aanpassingsmogelijkheden, zodat je het systeem kunt kiezen dat het beste past bij je specifieke beveiligingsbehoeften. De abonnement vrije alarmsystemen van Securco omvatten de volgende functies

 • bewegingsdetectoren
 • Deur- en raamsensoren
 • Sensoren voor glasbreuk
 • Paniekknoppen
 • Bediening op afstand en via een app

Professionele alarminstallatie en ondersteuning van Securco

Hoewel veel alarmsystemen zonder abonnement ontworpen zijn voor installatie door de gebruiker, biedt Securco ook een professionele installatie-service. Zo weet je zeker dat je systeem goed wordt ingesteld en geconfigureerd, en kun je vertrouwen op ervaren professionals om het installatieproces uit te voeren. Bovendien biedt Securco doorlopende ondersteuning en onderhoud voor al zijn alarmsystemen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je systeem altijd goed zal werken.

De kosten van Securco alarmsystemen zonder abonnement

De kosten van een Securco alarmsysteem zonder abonnement hangen af van de specifieke functies en aanpassingsmogelijkheden die je kiest. Deze systemen zijn echter meestal betaalbaarder dan opties op abonnementsbasis, vooral als je de kostenbesparing op lange termijn in aanmerking neemt van het wegvallen van de lopende bewakingskosten. Bovendien biedt Securco vaak speciale promoties en kortingen op zijn alarmsystemen. Kijk dus uit naar speciale aanbiedingen bij het kopen van je beveiligingsoplossing.

Hoe koop je een draadloos alarmsysteem zonder abonnement

Om een Securco draadloos alarmsysteem zonder abonnement te kopen, moet je op deze pagina je contactgegevens achterlaten. We nemen dan contact met je op om een afspraak te maken.

Securco is een betrouwbare leverancier van hoogwaardige draadloze alarmsystemen zonder abonnement. Onze alarmsystemen bieden een kosteneffectieve en flexibele manier om je huis of bedrijf te beschermen. Er zijn diverse aanpassingsmogelijkheden en professionele installatie- en ondersteuningsdiensten. Als je op zoek bent naar een draadloos of bedraad alarmsysteem zonder abonnement, overweeg dan Securco als je eerste beveiligingsoplossing.


14 redenen om een draadloos alarmsysteem zonder abonnement van Securco te kopen

Denk je erover om een draadloos alarmsysteem voor je huis of bedrijf aan te schaffen? Zo ja, dan zou je een systeem zonder abonnement van Securco moeten overwegen.

Hier zijn 14 redenen waarom een alarmsysteem zonder abonnement van Securco een geweldige keuze is voor je beveiligingsbehoeften. Van de kostenbesparing en het installatiegemak tot de vele functies en de professionele ondersteuning, er zijn veel dwingende redenen om te kiezen voor een Securco alarmsysteem zonder abonnement:

 1. Geen lopende abonnementskosten
 2. Breed scala aan aanpassingsmogelijkheden
 3. Professionele installatie en ondersteuning beschikbaar
 4. Kosteneffectief in vergelijking met opties op basis van abonnementen
 5. Controle over toezicht en kennisgeving
 6. Talrijke voorzieningen zoals bewegingsmelders, deur- en raamsensoren en paniekknoppen
 7. Opties voor bediening op afstand en via een app
 8. Vertrouwde en betrouwbare leverancier met een bewezen staat van dienst op het gebied van klanttevredenheid
 9. Schaalbaar om te voldoen aan de veranderende beveiligingsbehoeften van je huis of bedrijf
 10. Systeem kan naar behoefte worden uitgebreid met extra sensoren of apparaten
 11. Kan worden geïntegreerd met andere smart home apparaten om een uitgebreide beveiligingsoplossing te creëren
 12. Kan met een smartphone of ander apparaat op afstand bestuurd en bewaakt worden
 13. Gemakkelijk te verplaatsen als je naar een nieuw huis of plaats verhuist

Een draadloos alarmsysteem zonder abonnement van Securco biedt veel voordelen voor huiseigenaren en bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en kosteneffectieve beveiligingsoplossing.

Van het ontbreken van lopende kosten tot de vele aanpassingsmogelijkheden en professionele ondersteuning, de abonnement vrije alarmsystemen van Securco bieden veiligheid en bescherming voor je huis of bedrijf.

Als je meer wilt weten over deze systemen, kun je op deze pagina je contactgegevens achterlaten. Ons team neemt contact met je op om een afspraak te maken en je beveiligingsbehoeften in detail te bespreken. Wacht niet om je huis of bedrijf te beschermen – zet vandaag de eerste stap naar meer veiligheid.


Alarm zonder abonnement voor thuis

Ons draadloos alarmsysteem: geen abonnement nodig

Bij Securco zijn we er trots op dat we onze klanten een betaalbaar draadloos alarmsysteem kunnen aanbieden waarvoor geen abonnement of contract nodig is. Onze alarmsystemen kunnen gemakkelijk door iedereen worden geïnstalleerd, zelfs door mensen zonder technische kennis. Eenmaal geïnstalleerd bieden onze draadloze alarmsystemen je huis geavanceerde bescherming tegen inbrekers en andere criminelen.

Draadloos alarmsysteem voor thuis: de voordelen

Als je een draadloos alarmsysteem van Securco koopt, krijg je veel meer dan alleen een apparaat voor inbraakdetectie – onze systemen bieden ook extra functies zoals automatische toegangscontrole, geofencing en bewaking op afstand die je via mobiele apparaten kunt benaderen, zodat je altijd verbonden kunt blijven met je huis, waar je ook bent. Bovendien worden al onze systemen ondersteund door een klantenservice van wereldklasse, zodat we ervoor kunnen zorgen dat je altijd de best mogelijke service krijgt.

De beste prijs-kwaliteitverhouding in huisbeveiliging

Ons draadloze alarmsysteem is zorgvuldig ontworpen om gebruikers maximale bescherming te bieden tegen een onverslaanbare prijs. Ons team werkt hard om klanten de meest kosteneffectieve oplossing te bieden, zodat ze kunnen genieten van gemoedsrust zonder de bank te breken. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat huiseigenaren zich veilig voelen in hun eigen huis en willen ervoor zorgen dat iedereen toegang heeft tot hoogwaardige beveiligingsoplossingen, ongeacht hun financiële middelen.

Voorkom inbraak en blijf veilig met de draadloze alarmsystemen van Securco

Bij Securco zijn we er trots op dat we onze klanten betrouwbare en effectieve thuisbeveiliging-oplossingen bieden waarvoor geen abonnementen of contracten nodig zijn – waardoor we een van de toonaangevende aanbieders van draadloze alarmsystemen zonder abonnement op de markt zijn. Met functies als automatische toegangscontrole, geofencing en bewaking op afstand houden onze alarmsystemen je huis veilig, terwijl ze betaalbaar en gebruiksvriendelijk zijn – zodat je er zeker van kunt zijn dat je eigendom 24/7 beschermd is tegen indringers.

Alarmsystemen zonder abonnement