Camerabewaking van SecurCo

Wat is camerabewaking en wat zijn de voordelen voor uw huis of bedrijf?

Camerabewaking voor woningen en bedrijven

SecurCo biedt hoogwaardige camerabewaking voor woningen en bedrijven. De beveiligingsoplossingen van SecurCo zijn ontworpen om uw eigendom te beschermen tegen indringers. De geavanceerde camera’s geven gemoedsrust aan iedereen die zijn eigendom wil beschermen.

SecurCo camerabewaking systemen zijn voorzien van intelligente bewegingsdetectie, groothoeklenzen en nachtzicht, zodat u ook in het donker of wanneer u niet thuis of op het werk bent activiteiten kunt volgen. De systemen worden ook geleverd met een intuïtieve mobiele app waarmee u onderweg live video kunt bekijken en instellingen kunt aanpassen.


Camerabewaking van SecurCo

Stap 1 van 2

Camerabewaking van SecurCo

Camerabewaking bij Securco kopen prijzen]

Super goed en leuke kennismaking. Na contact op te nemen met SecurCo is Willem is bij ons langsgekomen. Na een grondige uitleg en zijn mening hebben wij bij hen een offerte laten opmaken. De offerte zat binnen de 2 dagen in onze mailbox. Heel goede service en enthousiaste ondernemers. Je kan steeds met je vragen bij hen terecht.

Van Houtteghem


Ga naar: wat is camerabewakingvoordelen camerabewakingcamerabewakingsoorten camerabewakinghoe beste camerabewaking kiezenSecurCo camerabewakingvragen camerabewakingvoordelen van Securco camerabewaking – prijs camerabewaking


De voordelen van onze camerabewaking

 1. SecurCo biedt hoogwaardige camerabewaking systemen die zijn afgestemd op de unieke beveiligingsbehoeften van woningen en bedrijven. Deze ultramoderne systemen beschikken over krachtige bewegingsdetectie, groothoeklenzen, nachtzicht mogelijkheden met audio voor een uitgebreid overzicht van elk pand.
 2. De intuïtieve mobiele app maakt het gemakkelijk om onderweg toegang te krijgen tot live video en controle-instellingen. Zo kunt u controleren op verdachte activiteiten, zelfs als u niet thuis of op kantoor bent.
 3. De geavanceerde bewakingsoplossingen van SecurCo geven gebruikers de gemoedsrust dat hun eigendom altijd beschermd is tegen potentiële indringers.
 4. Met uitzonderlijke functies zoals groothoeklenzen en nachtzicht bieden SecurCo camerabewaking systemen een ongeëvenaard niveau van beveiliging in elke omgeving.
 5. De mobiele app biedt extra gemak doordat gebruikers hun gebouwen op elk gewenst moment vanaf elke plek met een internetverbinding kunnen bewaken – voor ultieme bescherming waar en wanneer dat het meest nodig is.
Camerabewaking van SecurCo prijs

Waarom camerabewaking nuttig is

RedenBeschrijvingToepassing
Afschrikking van misdaadCamera’s werken als een afschrikmiddel voor dieven en inbrekers.Thuis en bedrijven
Bewijs verzamelenIn geval van misdrijven kunnen camera’s cruciaal bewijs leveren.Juridische situaties
Real-time toezichtMogelijkheid om eigendommen in real-time te bewaken.Bedrijfsbeveiliging
Voordelen voor de verzekeringKan leiden tot lagere verzekeringspremies.Financieel
GemoedsrustContinue bewaking zorgt voor gemoedsrust.Persoonlijke veiligheid
Toegang op afstandBewakingsbeelden zijn op afstand toegankelijk via apparaten.Flexibiliteit en controle

Camerabewaking

De robuuste functies van de camerabewaking systemen van SecurCo maken ze de ideale keuze voor elk bedrijf of huiseigenaar die zijn veiligheid wil waarborgen.

Dankzij de hoge-resolutie camera’s met intelligente bewegingsdetectie kunt u verdachte activiteiten opmerken voordat het een probleem wordt.

De groothoeklens zorgt ervoor dat geen enkel gebied onbewaakt blijft, en dankzij de nachtzicht functie kunt u zelfs bij weinig licht zien.

Dankzij audio functie kunt u rechtstreeks met iedereen op uw terrein communiceren wanneer dat nodig is.

 • Bescherm uw eigendom met camerabewaking met hoge resolutie
 • Detecteer elke verdachte activiteit met intelligente bewegingsdetectie
 • Zien bij weinig licht met nachtzicht
 • Communiceer rechtstreeks met iedereen op uw terrein

Camerabewaking met mobiele app

De mobiele app bij de camerabewaking systemen van SecurCo vergroot het gebruiksgemak en de bescherming. Met deze gebruiksvriendelijke app hebt u altijd en overal toegang tot live beelden, zodat u er zeker van kunt zijn dat u altijd op de hoogte bent – of u nu aan het werk bent of op vakantie.

U kunt de app ook gebruiken om instellingen als opnamefrequentie, gezichtsveld en meer te regelen, zodat u de instellingen van uw systeem kunt aanpassen aan uw behoeften. Met al deze technologie in één uitgebreid pakket is de camerabewaking oplossing van SecurCo echt een van de beste manieren om uw huis of bedrijf te beschermen tegen indringers en potentiële bedreigingen.

 • Ontvang live beelden van uw camerabewaking op uw mobiele apparaat, altijd en overal.
 • Controleer de instellingen van uw systeem via de gebruiksvriendelijke mobiele app
 • Krijg een uitgebreide beveiligingsoplossing die gemakkelijk te gebruiken en aan te passen is
 • Voel u veilig in de wetenschap dat uw huis of bedrijf 24/7 wordt bewaakt.
Camerabewaking van SecurCo Belgie

Soorten camerabewaking

De verschillende soorten camerabewaking, waaronder binnen- en buitencamera’s, nachtzicht en bewegingsdetectie.

Binnencamera’s

Binnencamera’s zijn een populaire vorm van camerabewaking. Ze kunnen verborgen of zichtbaar zijn, afhankelijk van de gewenste locatie en het doel. Deze camera’s kunnen live monitoren en opnemen om alles wat verdacht is op te sporen.

Zij gebruiken gewoonlijk een digitale videorecorder (DVR) of een netwerkvideorecorder (NVR) om de beelden op te slaan en toegang op afstand mogelijk te maken via een internetverbinding. Binnencamera’s zijn vaak uitgerust met nachtzicht, zodat ze beelden kunnen opnemen bij weinig licht en overdag. Ze kunnen ook ingebouwde bewegingsdetectie-sensoren hebben die de opname activeren wanneer er beweging wordt waargenomen in hun gezichtsveld.

Buitencamera’s

Dankzij hun robuustheid en weerbestendige ontwerp zijn buitencamera’s geschikt voor langdurige bewaking buitenshuis. Ze hebben meestal een vandaalbestendige behuizing en speciale optica zoals multifocale lenzen en WDR (Wide Dynamic Range) voor een betere weergave in alle lichtomstandigheden.

Buitencamera’s hebben meestal een hogere resolutie dan binnencamera’s om details zoals gelaatstrekken beter vast te leggen. Ze kunnen ook extra functies bieden, zoals infraroodverlichting voor nachtopnames, analysesoftware om objecten of personen in het gezichtsveld van de camera te volgen, of audio-invoermogelijkheden voor tweeweg communicatiesystemen.

Nachtzicht

Dankzij nachtzicht kunnen bewakingscamera’s zelfs bij weinig licht en volledige duisternis duidelijke beelden vastleggen. Dit gebeurt met behulp van infrarood licht, dat onzichtbaar is voor het menselijk oog, maar toch wordt gedetecteerd door de zeer gevoelige CCD- of CMOS-sensoren in de camera zelf.

Afhankelijk van het type camera kan het nachtzicht tot 150 meter van de locatie van de camera reiken en grote gebieden binnen en buiten bestrijken – een goede keuze voor 24/7 bewaking.

Bewegingsdetectie

Met bewegingsdetectie kunnen beveiligingscamera’s alleen opnemen wanneer er in hun gezichtsveld beweging wordt waargenomen. Dit gebruikt minder opslagruimte en levert waardevol videobewijs op, mocht het later nodig zijn.

Bewegingssensoren vertrouwen op beeldanalyse-technologie die objecten in een scène volgt en ze in de tijd vergelijkt – bij een significante verandering wordt een passend alarm geactiveerd.

Met deze functie kunt u aangepaste detectie-zones instellen die uw beveiligingssysteem vertellen waar het moet zoeken naar beweging – zodat vals alarm door wind, dieren of andere externe factoren buiten de omtrek van uw eigendom wordt voorkomen.


Hoe de beste camerabewaking kiezen

Veiligheid eerst: juiste type camerabewaking vinden

Als het om veiligheid gaat, moet veiligheid voorop staan. Daarom is het bij het kiezen van camerabewaking voor uw huis of bedrijf belangrijk om een systeem te kiezen dat aan al uw behoeften voldoet. Om u te helpen de juiste keuze te maken, volgen hier enkele tips voor het kiezen van het juiste type camerabewaking voor uw behoeften.

Analyseer uw wenen omtrent beveiliging

Voordat u in een camerabewaking systeem investeert, is het belangrijk om uw beveiligingsbehoeften te analyseren en te bepalen welke dekking u nodig hebt. Bedenk bijvoorbeeld welke gebieden moeten worden bewaakt, of u binnen- of buitencamera’s nodig hebt en of u extra functies nodig hebt, zoals bewegingsdetectie of nachtzicht.

Zodra u hebt bepaald welke functies u in een camerabewaking systeem nodig hebt, kunt u op zoek gaan naar de beste opties.

Budget voor camerabewaking

De volgende stap bij het vinden van het juiste camerabewaking systeem is het bepalen van uw budget. Er zijn veel verschillende systemen verkrijgbaar met verschillende kwaliteits- en prijsniveaus.

Neem de tijd om verschillende systemen met elkaar te vergelijken en vraag een offerte voor de installatie, zodat u een systeem kunt vinden dat binnen uw budget past en toch de bescherming biedt die u nodig hebt.

Camerabewaking SecurCo

Zodra u uw keuzes hebt beperkt op basis van uw budget en de beveiligingsfuncties die u nodig hebt, is het tijd om een fabrikant te kiezen die een betrouwbaar camerabewaking systeem kan bieden tegen een betaalbare prijs.

Zoek naar bedrijven die een goede klantenservice bieden, evenals garanties en andere waarborgen voor hun producten. Dit zal ervoor zorgen dat eventuele problemen met het systeem snel en efficiënt kunnen worden verholpen, zodat het op de lange termijn zal werken. Een goed bedrijf dat camerabewaking in België verkoopt is SecurCo.

Bij het kiezen van een camerabewaking systeem voor uw huis of bedrijf is het belangrijk om factoren zoals beveiligingsbehoeften en budgetbeperkingen in overweging te nemen voordat u een beslissing neemt. Het is ook belangrijk dat u de tijd neemt om onderzoek te doen naar fabrikanten die betrouwbare producten aanbieden tegen concurrerende prijzen, zodat u op de lange termijn tevreden bent met het systeem dat u koopt.

Camerabewaking van SecurCo woning

SecurCo biedt de beste camerabewaking voor klanten in België

SecurCo is een toonaangevende aanbieder van beveiligingsoplossingen die de beste camerabewaking systemen biedt voor klanten in België.

Sinds de oprichting heeft het bedrijf zich toegelegd op het leveren van hoogwaardige diensten en producten om te voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant. Van zijn uitgebreide assortiment bewakingscamera’s van hoge kwaliteit tot zijn deskundige installatie- en reparatiediensten is SecurCo de eerste keuze geworden voor Belgische klanten die op zoek zijn naar betrouwbare en kosteneffectieve beveiligingsoplossingen.

 • Bewakingscamera systemen van de hoogste kwaliteit
 • Oplossingen op maat voor elke klant
 • Vakkundige installatie- en reparatiedienst
 • Kosteneffectieve beveiligingsoplossingen
 • Eersteklas camerabewaking systemen

Bij SecurCo weten we dat een goed bewakingssysteem zowel betrouwbaar als gebruiksvriendelijk moet zijn. Daarom bieden wij een breed scala aan hoogwaardige camera’s die kristalheldere video opnemen en toch onopvallend blijven. Of u nu huiscamera’s, infraroodcamera’s of PTZ-camera’s (pan/tilt/zoom) nodig hebt, SecurCo heeft de perfecte optie voor elk budget en elke toepassing.

Voor alle SecurCo camerasystemen geldt een toonaangevende garantie, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw eigendom wordt bewaakt met apparatuur van topkwaliteit.

Installatie en reparatie

Met de professionele installatie- en reparatiediensten van SecurCo hoeft u zich geen zorgen te maken over het zelf instellen van uw camerasysteem. De ervaren technici van SecurCo werken met u samen om ervoor te zorgen dat alle componenten correct worden geïnstalleerd en geconfigureerd, zodat uw systeem in een mum van tijd operationeel is.

Zij bieden ook een continue onderhoudsdienst om uw bewakingssysteem jaar na jaar optimaal te laten functioneren. Als er reparaties nodig zijn, staat het SecurCo team voor u klaar – hoe groot of klein het probleem ook is.

Redenen om voor SecurCo te kiezen

Bij het kiezen van een leverancier van beveiligingsoplossingen voor uw huis of bedrijf in België is SecurCo de juiste keuze. SecurCo biedt betrouwbare producten en uitstekende diensten op basis van jarenlange ervaring in de sector – u kunt dus op SecurCo vertrouwen, of het nu gaat om een toegangscontrole systeem of een videobewakingssysteem.


Camerabewaking van SecurCo kopen

Veelgestelde vragen over camerabewaking

Wat is cameratoezicht?

Camerabewaking is het gebruik van camera’s om de activiteit in een bepaald gebied of op een bepaalde locatie in de gaten te houden. Het kan zowel in huiselijke als commerciële omgevingen worden gebruikt en biedt veiligheid en gemoedsrust aan de mensen die er wonen of werken. Het gaat erom beelden vast te leggen van alles wat er in een gebied gebeurt. Zo kunnen illegale activiteiten worden gecontroleerd en voorkomen.

Hoe werkt cameratoezicht?

Camerabewaking maakt gebruik van gespecialiseerde camera’s die beelden kunnen vastleggen vanuit verschillende hoeken, afstanden en lichtomstandigheden. De camera’s sturen de beelden vervolgens naar een digitale videorecorder (DVR) of ander opnameapparaat waar ze kunnen worden opgeslagen voor latere analyse, indien nodig. Bovendien bieden veel bewakingssystemen ook realtime videostreaming, zodat onmiddellijk kan worden gecontroleerd en gereageerd wanneer verdachte activiteiten worden gedetecteerd.

Wat zijn de voordelen van camerabewaking?

Het gebruik van camerabewaking systemen voor de beveiliging van woningen of bedrijven heeft vele voordelen. Ten eerste heeft het een groot afschrikkend effect, aangezien criminelen zich wel twee keer zullen bedenken voordat ze een misdaad plegen in een gebied dat door camera’s wordt bewaakt. Bovendien kunnen eigenaars hun eigendom in de gaten houden, zelfs wanneer ze niet ter plaatse zijn, zodat ze er zeker van kunnen zijn dat hun eigendom altijd veilig is. Tot slot kan visueel bewijs, zoals video’s of foto’s, de rechtshandhaving aanzienlijk vergemakkelijken als er criminele activiteiten op uw terrein plaatsvinden terwijl u onder cameratoezicht staat.

Hoe kan ik mijn huis of bedrijf beschermen met camerabewaking?

Om uw huis of bedrijf te beschermen met camerabewaking, moet u eerst de nodige apparatuur installeren door deze rond uw eigendom te plaatsen om een maximale dekking en bereikbaarheid te garanderen voor het geval u later nodig bent tijdens onderzoeken of operaties. Na installatie moet u de instellingen van het systeem afstemmen op uw behoeften, zoals de gevoeligheid van de bewegingsdetectie, tijdsintervallen tussen de opnames, alarmen voor specifieke gebeurtenissen zoals indringers na zonsondergang, enz. en eventuele extra functies die door de fabrikant van uw systeem worden aangeboden, zoals centrale bedieningspanelen voor meerdere aangesloten camera’s, enz.

Wat zijn de beste camerabewaking systemen?

Tot de beste camerabewaking systemen op de markt behoren tegenwoordig modellen van een populair merk als SecurCo, die beelden in HD-resolutie van hoge kwaliteit bieden en flexibele installatiemogelijkheden voor gebruik binnen en buiten.

Hoe kies ik een camerabewakingssysteem?

Bij de keuze van een camerabewakingssysteem moet met verschillende factoren rekening worden gehouden. Eerst moet u beslissen welk type systeem u nodig hebt – bijvoorbeeld bedraad of draadloos, binnen of buiten – en welke functies u nodig hebt, zoals resolutie en nachtzicht. U moet ook rekening houden met uw budget en aanvullende beveiligingsmaatregelen zoals bewegingsmelders en toegangscontrolesystemen. Lees ook altijd gebruikersbeoordelingen en leer meer over de verschillende merken en modellen voordat u tot aankoop overgaat.

Hoe gebruik ik een camerabewakingssysteem?

Eenmaal geïnstalleerd is het gebruik van een camerabewakingssysteem vrij eenvoudig: sluit het aan op uw DVR (of netwerkvideorecorder) en gebruik vervolgens de meegeleverde software of mobiele app om de door uw camera’s opgenomen beelden te bekijken – live of opgenomen. U kunt ook waarschuwingen instellen, zodat u op de hoogte wordt gebracht als er beweging wordt waargenomen in het gezichtsveld van de camera’s, of als iemand na sluitingstijd probeert een verboden gebied binnen te gaan.

Camerabewaking van SecurCo: neem contact met ons op

Als u op zoek bent naar een hoogwaardig camerabewakingssysteem, dan bent u bij Securco aan het juiste adres. Wij zijn al vele jaren leider op de Belgische markt en bieden onze klanten een uitstekende kwaliteit en een betrouwbare service. Onze systemen zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden, zodat u het maximale uit uw investering kunt halen. Bovendien staat onze toegewijde klantenservice altijd klaar om u te helpen met eventuele problemen of vragen.


Voordelen van Securco camerabewaking

Camerabewaking beelden van hoge kwaliteit

Het belangrijkste voordeel van het kiezen van Securco als uw leverancier is onze inzet om alleen producten van de hoogste kwaliteit te leveren die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn.

Onze systemen zijn state of the art en voorzien van de nieuwste componenten, waardoor ze gegarandeerd up-to-date blijven met de technologische vooruitgang. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u achterblijft als het gaat om nieuwe innovaties.

Al onze producten worden geleverd met garantie, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw systeem nog jaren blijft werken.

Beste klantenservice voor uw camerabewaking systeem

Een andere reden waarom Securco zich onderscheidt van zijn concurrenten is ons streven naar klanttevredenheid. Wij weten hoe belangrijk het is dat onze klanten zich veilig voelen in hun huis of bedrijf.

Daarom maken wij er een prioriteit van hen uitgebreide technische ondersteuning en productadvies te bieden gedurende hun verblijf bij ons.

Van het eerste advies tot de installatie en de nazorg willen wij ervoor zorgen dat elke klant alle informatie heeft die hij nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen over zijn beveiligingsbehoeften.

Breed scala aan camerabewaking systemen

Wij bieden ook een indrukwekkende reeks camerabewaking systemen, van instapsystemen voor woningen en bedrijven tot uitgebreide beveiligingsoplossingen die speciaal zijn afgestemd op grote commerciële panden.

Of u nu op zoek bent naar basisbescherming of naar meer geavanceerde functies zoals bewegingsdetectie en gezichtsherkenning, er is voor ieder wat wils, ongeacht uw budget of wensen.

Bij Securco vinden we dat beveiliging voor iedereen toegankelijk moet zijn – ongeacht budget of expertise. Als u overweegt een camerasysteem te kopen, aarzel dan niet.

Camerabewaking van SecurCo
Camerabewaking van SecurCo