People counting voor winkels & events

Door de recente ontwikkelingen en de uitbraak van Covid-19 beter bekent als Corona, zijn een aantal nieuwe maatregelen noodzakelijk geworden voor vele sectoren.

Zo is er ook bij winkels vraag om teveel volk tegelijkertijd te vermijden en de nodige veiligheidsmaatregelen te kunnen nemen. 

Eén van de belangrijke wijzigingen in onze samenleving is het beperken van het aantal mensen die zich binnen een bepaalde ruimte begeven.

Live weergave van hoeveel mensen momenteel aanwezig zijn

Eén van de belangrijke wijzigingen in onze samenleving is het beperken van het aantal mensen die zich binnen een bepaalde ruimte begeven.

Voor een winkel of organisatie is het echter niet altijd eenvoudig om in te schatten hoeveel mensen op een gegeven moment aanwezig zijn.

De live people counting oplossing van SecurCo biedt daar een ideaal antwoord op.

Via een visuele weergave wordt live aangegeven hoeveel mensen aanwezig zijn. Indien de limiet overschreven wordt, verspringt het beeld naar een rode layout met de vraag om even te wachten.

Wij bellen graag
voor advies

Word je graag teruggebeld?

Onze diensten

Een goede beveiligingsoplossing start met een degelijk en correct advies. 

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het samen uitwerken van jouw noden & wensen om dat een oplossing op maat te komen

Vlotte en propere installaties zijn ons handelsmerk. 

Daarnaast besteden we speciale aandacht aan de oplevering en zorgen we ervoor dat je effectief met de beveiliging kan werken.

Onze productkeuzes zorgen voor minimale support. Desondanks kan er altijd iets gebeuren.

Ons supportteam is vlot bereikbaar en werkt aan de juiste oplossing bij problemen.

Waarom voor SecurCo kiezen?

Expertise in beveiliging

SecurCo specialiseert zich camerabewaking, alarmsystemen, branddetectie & automatisatie. Met ons gepassioneerd team van specialisten hebben we voor elke situatie een oplossing.

Sterke service na verkoop

Moeilijk te meten van vooraf, maar één van de belangrijkste pijlers van onze goeie werking. We staan onze klanten jaar en dag bij met raad en daad

Tevreden klanten over heel België

Als professionele beveiligingspartner waken we dag en nacht over al onze klanten. 
Onze organisatie en expertise zorgt voor een correcte opvolging dag en nacht.