Altijd zicht op uw woning, overal.

Camerabewaking is niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij. Meer en meer wordt een bewakingscamera een standaarduitrusting bij een woning. 

Een overzichtsbeeld van de voor- en achterzijde zorgt voor controle van de omgeving. Ideaal in samenwerking met een alarmsysteem. Als er een detectie is, kan je namelijk direct op je smartphone of tablet kijken of er verdachte bewegingen te zien zijn.

Een vaste camera voor een woning moet 24/7 een betrouwbaar beeld produceren. Zeker ’s nachts blijft dat een uitdaging. Onze bewakingscamera’s hebben telkens een verbeterde nachtvisie en garanderen dat er in het donker ook observatie van de omgeving kan gebeuren.

Er wordt ook aandacht besteedt aan esthetiek. Wij voorzien mooie camera’s, of je nu opvallende bewaking wenst of net een subtiele versmelting met de omgeving vraagt.

We begeleiden jouw met plezier in de mogelijkheden die camerabewaking kan bieden.

 

Wij bellen graag
voor advies

Word je graag teruggebeld?

Onze diensten

Een goede beveiligingsoplossing start met een degelijk en correct advies. 

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het samen uitwerken van jouw noden & wensen om dat een oplossing op maat te komen

Vlotte en propere installaties zijn ons handelsmerk. 

Daarnaast besteden we speciale aandacht aan de oplevering en zorgen we ervoor dat je effectief met de beveiliging kan werken.

Onze productkeuzes zorgen voor minimale support. Desondanks kan er altijd iets gebeuren.

Ons supportteam is vlot bereikbaar en werkt aan de juiste oplossing bij problemen.

Waarom voor SecurCo kiezen?

Expertise in beveiliging

SecurCo specialiseert zich camerabewaking, alarmsystemen, branddetectie & automatisatie. Met ons gepassioneerd team van specialisten hebben we voor elke situatie een oplossing.

Sterke service na verkoop

Moeilijk te meten van vooraf, maar één van de belangrijkste pijlers van onze goeie werking. We staan onze klanten jaar en dag bij met raad en daad

Tevreden klanten over heel België

Als professionele beveiligingspartner waken we dag en nacht over al onze klanten. 
Onze organisatie en expertise zorgt voor een correcte opvolging dag en nacht.