Alarmsystemen Wevelgem

Houd jezelf en je eigendom veilig: Krijg de beste alarmsystemen Wevelgem met SecurCo.

Alarmsystemen Wevelgem ? Op zoek naar alarmsystemen van topkwaliteit om je eigendom in Wevelgem te beveiligen?

Bij SecurCo zit je goed.

Onze state-of-the-art alarminstallaties worden geleverd met inbraakdetectie en bieden maximale bescherming zonder maandelijkse abonnementskosten.

Met zowel bekabelde als draadloze opties bieden wij de beste oplossing om je huis of bedrijf te beschermen tegen diefstal en inbraak.

Vul vandaag nog het formulier in voor meer informatie over onze betrouwbare en betaalbare modellen en opties, en profiteer van deskundig advies dat past bij jouw specifieke behoeften.

Vertrouw op SecurCo voor je beveiligingsbehoeften en geniet van een gemoedsrust als nooit tevoren.

Alarmsystemen Wevelgem

Ben je op zoek naar betrouwbare alarmsystemen in Wevelgem? SecurCo biedt bedrade en draadloze opties, zonder maandelijkse kosten, om je eigendom veilig te houden.


Alarmsystemen Wevelgem: 5 veelvoorkomende fouten die je moet vermijden bij het installeren van je alarmsysteem

Bij SecurCo bieden we met trots de beste beveiligingssystemen en inbraakbeveiliging voor woningen en bedrijven in Wevelgem. We begrijpen het belang van uw veiligheid en bescherming, daarom streven we ernaar om u te voorzien van topkwaliteit en betrouwbare beveiligingsoplossingen. We weten echter dat het installeren van een alarminstallatie soms overweldigend en verwarrend kan zijn. Daarom hebben we een lijst samengesteld met 5 veelgemaakte fouten die je moet vermijden bij het installeren van je alarminstallatie.

Alleen vertrouwen op een doe-het-zelf alarmsysteem

Natuurlijk lijken doe-het-zelf alarmsystemen een goedkopere optie om uw huis of bedrijf in Wevelgem te beschermen. Deze systemen beschikken echter vaak niet over de nodige functies om volledige beveiliging te bieden. Ons team van professionals bij SecurCo kan helpen bij het identificeren van de kwetsbaarheden van je eigendom en het aanbevelen van het beste alarmsysteem voor jouw behoeften. We bieden zowel bedrade als draadloze alarmsystemen die op maat gemaakt zijn om aan uw unieke eisen te voldoen.

Het alarmsysteem niet regelmatig testen

Het installeren van een alarmsysteem is geweldig, maar het is niet genoeg om je veiligheid te garanderen als het niet regelmatig wordt getest. Bij SecurCo bieden we een regelmatig onderhoudsprogramma om ervoor te zorgen dat je alarmsysteem altijd optimaal functioneert. We raden je ook aan om je systeem wekelijks te testen om te controleren of het naar behoren werkt.

Het belang van camerabewaking inzien

Camerabewaking is een essentieel onderdeel van elk beveiligingssysteem. Het voorziet je van real-time videobeelden van wat er op je terrein gebeurt. Het helpt potentiële indringers af te schrikken en in het geval van een inbraak levert het waardevol bewijsmateriaal voor de politie. Bij SecurCo kan ons team voor binnen of buiten camerabewakingssystemen installeren die speciaal ontworpen zijn voor jouw behoeften.

Het belang van branddetectie niet begrijpen | Wevelgem

Een andere veelgemaakte fout is het niet installeren van branddetectiesystemen. Rook- en branddetectoren kunnen rook en vuur detecteren, u en uw gezin waarschuwen voor het gevaar en u de tijd geven om uw huis of bedrijf veilig te evacueren. Wacht niet tot het te laat is; laat SecurCo u helpen uw eigendom te beschermen met onze betrouwbare branddetectiesystemen.

Het niet overwegen van toegangscontrole

Toegangscontrole is een essentieel aspect van de beveiliging van bedrijven. Hiermee kunt u de toegang tot beperkte gebieden beperken, de veiligheid verhogen en het risico op diefstal of schade verminderen. SecurCo biedt toegangscontrolesystemen die kunnen worden aangepast aan de behoeften van je bedrijf.

Met SecurCo kan je gerust zijn, wetende dat je eigendom in Wevelgem volledig beschermd is met onze top-of-the-line beveiligingsoplossingen. Val niet ten prooi aan de veelgemaakte fouten bij de alarminstallatie. Kies in plaats daarvan voor de experts van SecurCo om je te helpen je eigendom vandaag nog te beveiligen.

 • Blijf beschermd met SecurCo’s alarmsystemen van topkwaliteit.
 • Het regelmatig testen van uw alarmsysteem is cruciaal om een optimale werking te behouden.
 • Camerabewakingssystemen bieden realtime videobeelden voor extra veiligheid.
 • Branddetectiesystemen zijn essentieel voor vroegtijdige detectie en evacuatie tijdens noodsituaties.
 • Toegangscontrole verhoogt de veiligheid voor bedrijven en vermindert het risico op diefstal of schade.
Alarmsystemen Wevelgem

Alarminstallateur in Wevelgem

Alarmsystemen Wevelgem

Camerabewaking kopen in Wevelgem


Alarmsystemen Wevelgem: 7 schokkende statistieken over woninginbraken en alarmsystemen

We weten allemaal dat het beschermen van ons huis en gezin van het grootste belang is. Je denkt misschien dat als je in Wevelgem woont, een kleine gemeente in België, je immuun bent voor woninginbraken, maar de waarheid is dat het iedereen kan overkomen. Volgens recente statistieken waren er het afgelopen jaar alleen al in Wevelgem meer dan 200 gerapporteerde gevallen van inbraak. Daarom is een betrouwbaar alarmsysteem niet alleen een luxe, maar een noodzaak.

Dat klopt. Bij SecurCo zijn we trots op het leveren van de beste beveiligingssystemen en inbraakbeveiliging voor je huishouden of bedrijf. We begrijpen dat woninginbraken u niet alleen financieel, maar ook emotioneel veel geld kosten. Hier zijn enkele schokkende statistieken over woninginbraken en het belang van een betrouwbaar alarmsysteem voor thuis in Wevelgem.

Elke minuut wordt er in België één inbraak gepleegd

Dat klopt. Volgens de Belgische politie wordt er in België elke minuut ingebroken. In de meeste gevallen komen inbrekers binnen via onafgesloten deuren of ramen. Daarom is een alarmsysteem essentieel om potentiële inbrekers ervan te weerhouden je huis of bedrijf binnen te komen.

Woninginbraken gebeuren vaker overdag

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, gebeuren woninginbraken vaker overdag dan ’s nachts. Wanneer de meeste mensen aan het werk of naar school zijn, profiteren inbrekers van de lege huizen. Daarom is het belangrijk om een alarmsysteem te hebben dat inbraken detecteert, zelfs als je niet thuis bent.

Meer dan de helft van de inbrekers gebruikt geweld om woningen binnen te komen

Meer dan 60% van de inbrekers gebruikt geweld om een huis binnen te komen. Dit kan zijn door ramen in te slaan, deuren in te trappen of gereedschap te gebruiken om sloten te omzeilen. Met een betrouwbaar alarmsysteem kun je deze inbraken detecteren en de autoriteiten waarschuwen voordat er schade wordt aangericht.

Alleen 20% van de gerapporteerde inbraken wordt opgelost

De kans dat je je gestolen spullen terugkrijgt is erg klein. Volgens recente statistieken wordt slechts 20% van de gerapporteerde inbraken opgelost. Daarom is preventie essentieel en is een goed alarmsysteem je beste kans.

Woningen zonder beveiligingssysteem hebben 300% meer kans om te worden ingebroken

Dit is niet zomaar een statistiek, het is een feit. In huizen zonder beveiligingssysteem wordt 300% vaker ingebroken dan in huizen met een betrouwbaar alarmsysteem. Laat je huis geen makkelijk doelwit zijn voor inbrekers.

Een alarmsysteem voor thuis verhoogt de waarde van het huis en de verzekeringspremies dalen

Een alarmsysteem zorgt niet alleen voor extra gemoedsrust voor jou, maar ook voor verzekeringsmaatschappijen. Daarom bieden ze vaak lagere tarieven voor huizen met een beveiligingssysteem. Bovendien kan het laten installeren van een alarmsysteem de waarde van je huis verhogen.

De kosten van een alarmsysteem zijn niets vergeleken met de kosten van een inbraak

De kosten van een alarmsysteem lijken misschien een onnodige uitgave, maar ze verbleken bij de kosten van een inbraak. De gemiddelde kosten van een woninginbraak bedragen €3.000. En dan hebben we het nog niet eens over de emotionele tol die het eist van de huiseigenaren.

 • En dit is waarom je SecurCo zou moeten kiezen voor je alarmsysteem in Wevelgem:
 • Wij bieden de beste beveiligingssystemen en inbraakbeveiliging op de markt
 • We bieden een brede waaier aan opties, van alarmsystemen tot camerabewaking en toegangscontrole
 • We hebben een team van experts die u helpen het beste systeem voor uw behoeften te kiezen
 • We bieden zowel bedrade als draadloze alarmsystemen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw huis of bedrijf past
 • Onze systemen hebben toegang op afstand en kunnen gemakkelijk worden bediend vanaf uw telefoon of tablet
 • We bieden concurrerende prijzen en geen maandelijkse abonnementskosten voor onze alarmsystemen
 • We bieden een uitgebreide service na de installatie om ervoor te zorgen dat je systeem altijd probleemloos werkt.
Alarmsystemen Wevelgem

Alarmsystemen Wevelgem: 6 Tips om de effectiviteit van uw alarmsysteem te maximaliseren

Bij SecurCo begrijpen we hoe belangrijk het is om jou en je familie veilig te houden. Daarom bieden we de beste beveiligingssystemen en inbraakbeveiliging in Wevelgem. Wij verkopen en installeren alarmsystemen, camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole om uw eigendom veilig te houden. In dit artikel geven we je 6 tips om de effectiviteit van je alarmsysteem in Wevelgem te maximaliseren.

Kies het juiste alarmsysteem | Wevelgem

Het is belangrijk om het juiste alarmsysteem voor je woning te kiezen. Wij bieden zowel bedrade als draadloze alarmsystemen, elk geschikt voor verschillende soorten gebouwen. Onze experts kunnen je adviseren over welk systeem het beste past bij jouw specifieke behoeften. We bieden ook alarmsystemen zonder maandelijkse abonnementskosten, waardoor het toegankelijker is voor zowel huiseigenaren als bedrijfseigenaren.

Regelmatig onderhoud | Wevelgem

Net als veel andere dingen hebben alarmsystemen regelmatig onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat ze goed blijven functioneren. Wij bieden onderhoudsdiensten voor al onze alarmsystemen in Wevelgem. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kun je ervoor zorgen dat je alarmsysteem goed werkt en kun je eventuele problemen opsporen voordat het grotere problemen worden.

Positioneer de sensoren goed

De plaatsing van de sensoren is een cruciaal aspect van de doeltreffendheid van je alarmsysteem. Het is aan te raden om sensoren te plaatsen in gebieden die waarschijnlijk toegankelijk zijn voor indringers, zoals deuren en ramen. Onze experts kunnen u adviseren over de beste positie voor de sensoren in uw woning om een maximale effectiviteit te garanderen.

Gebruik slimme functies | Wevelgem

Slimme functies worden steeds populairder in alarmsystemen. Met slimme functies kun je je alarmsysteem op afstand bedienen, meldingen ontvangen als er een alarm afgaat en zelfs camerabeelden bekijken. Dit zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent en de juiste actie kunt ondernemen als dat nodig is.

Perfecte installatie | Wevelgem

De juiste installatie is de sleutel tot de doeltreffendheid van je alarmsysteem. Wij bieden deskundige installatiediensten voor al onze alarmsystemen in Wevelgem. Met een goede alarminstallatie bent u er zeker van dat uw alarmsysteem correct is ingesteld en naar behoren werkt.

Trainen en opleiden van gebruikers | Wevelgem

Tot slot is het belangrijk om gebruikers te trainen en te leren hoe ze het alarmsysteem effectief kunnen gebruiken. Dit houdt in dat ze moeten weten hoe ze het systeem moeten in- en uitschakelen, wat ze moeten doen als er een alarm afgaat en hoe ze het systeem moeten onderhouden. Door gebruikers op te leiden, kun je ervoor zorgen dat je alarmsysteem optimaal wordt gebruikt.

Kortom, een effectief alarmsysteem is cruciaal voor de veiligheid van je eigendommen en geliefden. Door deze 6 tips te volgen, kunt u de effectiviteit van uw alarmsysteem in Wevelgem maximaliseren. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over onze alarmsystemen en hoe we je kunnen helpen om je eigendom veilig te houden.

 • Kies het juiste alarmsysteem voor uw eigendom.
 • Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat je alarmsysteem goed werkt.
 • De juiste plaatsing van de sensoren is cruciaal voor maximale doeltreffendheid.
 • Gebruik slimme functies voor afstandsbediening en monitoring.
 • Een deskundige alarminstallatie zorgt ervoor dat uw alarmsysteem correct wordt ingesteld.
 • Gebruikerstraining en -onderwijs zijn essentieel voor een optimaal gebruik van het alarmsysteem.

Alarmsysteem kopen in Wevelgem

Camerabewaking installateur in Wevelgem

Alarmsysteem Wevelgem


Hoe kunnen de alarmsystemen van SecurCo mijn eigendom in Wevelgem beschermen?

Bij SecurCo bieden we verschillende alarmsystemen aan om je woning of bedrijf in Wevelgem te beveiligen. Onze bedrade en draadloze alarmsystemen zijn ontworpen om inbraak te detecteren en alarm te slaan om jou en de autoriteiten te waarschuwen voor mogelijke bedreigingen. Onze alarmsystemen zijn uitgerust met verschillende functies, zoals bewegingsdetectie, deur- en raamsensoren en zelfs hittedetectie ter bescherming tegen brand. Met de alarmsystemen van SecurCo kunt u gerust zijn in de wetenschap dat uw eigendom veilig is.

Werken de alarmsystemen van SecurCo tijdens stroomuitval in Wevelgem?

Ja, de alarmsystemen van SecurCo zijn ontworpen om uw eigendom te blijven beschermen, zelfs tijdens stroomuitval in Wevelgem. Onze alarmsystemen worden geleverd met back-up batterijen die tot 24 uur stroom kunnen leveren in het geval van een stroomstoring. Dit zorgt ervoor dat je alarmsysteem blijft werken en je eigendom blijft beschermen, zelfs wanneer de stroom uitvalt.

Hoe installeert en onderhoudt SecurCo zijn alarminstallaties in Wevelgem?

SecurCo biedt professionele installatie- en onderhoudsdiensten voor al onze alarmsystemen in Wevelgem. Ons team van opgeleide en ervaren technici beoordeelt uw eigendom en stelt een installatieplan op maat op om een maximale veiligheidsdekking te garanderen.

Onze onderhoudsdiensten omvatten regelmatige systeemcontroles om ervoor te zorgen dat uw alarmsysteem correct functioneert en om mogelijke problemen op te sporen voordat ze een probleem worden. In het onwaarschijnlijke geval van een storing zal ons team snel reageren om defecte apparatuur te repareren of te vervangen. Met SecurCo kunt u erop vertrouwen dat uw alarmsysteem wordt geïnstalleerd en onderhouden volgens de hoogste normen voor maximale bescherming.


Alarmsysteem Wevelgem | Prijzen Aanvraag in 7 Sec:

Stap 1 van 2

Alarmsystemen Wevelgem